Drpić konačno dohvatio elitu: U utrku se uključio i Stuttgart

OTKAKO je stigao u Karlsruhe, život Dine Drpića poprimio je sasvim novu dimenziju. Iako je njegov klub na posljednjem mjestu Bundeslige, bez tendencije plova prema sigurnoj zoni, Drpić nema razloga za strah.

Njegove solidne igre i marketinška isplativost kompletne obitelji Drpić pojačali su interes njemačkih klubova. Nedavno nam je menadžer Drpićevih, Krstian Lopac, potvrdio da se za Drpića raspituju top klubovi njemačke lige, ali nije želio o imenima. Poslovi se tek zakuhavaju, a jasno je da Drpić namjerava otići iz kluba kojemu se smiješi druga liga.

Prilikom transfera ne bi trebao imati problema, jer nakon Herthe, a prema nekim navodima i vodećeg Wolfsburga te HSV-a, Drpića želi i Stuttgart. Objavljena je ta informacija u Stuttgarter Nachrichtenu, pa ispada da Drpića zaista žele samo najjači njemački klubovi.

Stuttgart je trenutno na četvrtom mjestu ljestvice, s jednakim brojem bodova kao i Bayern koji trenutno drži u rukavu kvalifikacije za Ligu prvaka. Poznavatelji prilika na tržištu tvrde da igrač poput Drpića u ovom trenutku vrijedi oko dva milijuna eura.

D.R.
Foto: Cropix, Šime Šokota

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.