Drama u Lovrenovom klubu, trener zaključao igrače u svlačionicu

Foto: Screenshot

DEVET odigranih utakmica, bez ijedne pobjede, s tri remija i šest poraza učinak je koji su ostvarili nogometaši Lyona na početku francuskog prvenstva. Klub u čijoj momčadi igraju Dejan Lovren i Duje Ćaleta-Car daleko je od slavnih dana s početkom stoljeća kada je od sezone 2001./2002. do 2007./2008. uzeo sedam ligaških titula. Drama je u momčadi, a njen trener Fabio Grosso traži način kako okrenuti situaciju.

Francuski mediji ističu njegovu ljutnju i drastičan potez kojim je jučer želio otkriti tko, po njegovom mišljenju, stvara nemir i u javnost pušta informacije koje ne bi trebao. Otkrio je to nekadašnji igrač PSG-a i bivši francuski reprezentativac Jerome Rothen.

Otkazao trening

On tvrdi da mu je igrač Lyona čije ime nije želio otkriti rekao da je Grosso "jedan od najgorih trenera koje je ima" i da je "udaljio igrače jedne od drugih". Talijanski stručnjak, koji je s ovom momčadi osvojio tek jedan bod u četiri utakmice, nakon toga se odlučio na drastične mjere.

Sebe i igrače zaključao je u svlačionicu na početku treninga i u polusatnom traženju "krtice" u momčadi inzistirao na tome da ona istupi i prizna što je napravila. Nitko od igrača nije želio priznati da je on taj koji daje informacije medijima. Grosso je nakon toga otkazao trening.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.