Doznajemo: Dinamov novi igrač je na liječničkom. Odšteta milijun eura

Koffi Kouao klizećim zaustavlja igrača Benfice dok je igrao za Vizelu. Foto: EPA

DINAMO samo što nije potpisao ugovor s Koffijem Kouaouom (25), desnim bočnim francuskog prvoligaša Metza. Doznajemo da je igrač iz Obale Bjelokosti na liječničkim pregledima. Kada ih prođe, potpisat će za Dinamo uz odštetu od milijun eura.

Kouao je bio blizu prelasku u Schalke, ali je nakon ponude Dinama odbio palog njemačkog velikana i želi nastaviti karijeru na Maksimiru. Bek koji je u Metz došao u ljeto 2022. iz portugalske Vizele za 600 tisuća eura, ima još dvije i pol godine ugovora s Metzom."

Prošlog tjedna je L'Equipe pisao da je Kouao sve dogovorio sa Schalkeom i da tamo prelazi na posudbu uz opciju otkupa za milijun eura. Kouao je bio nezamjenjiv prošle sezone kada je Metz kao drugoplasirani u drugoj ligi izborio prvu, ali je ove sezone nastupio u samo 11 utakmica od mogućih 20, od toga 9 kao prvotimac. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 2 milijuna eura. Njegov klub je na 15. mjestu, samo bod od zone ispadanja. 

Dinamo ga kupuje jer mora dovesti igrača na desni bok nakon što mu se Sadegh Moharrami teško ozlijedio i vraća se tek krajem godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.