ufc

Dos Anjos: Khabib izlazi iz mirovine. Borit će se sa mnom

Foto: Guliver Image

BRAZILSKI UFC borac Rafael Dos Anjos objavio je na Twitteru da Khabib Nurmagomedov izlazi iz mirovine.

Brazilac bi se uskoro trebao boriti s Islamom Mahačevim, o čijoj karijeri brine upravo Khabib i kojeg stručnjaci smatraju budućim UFC-ovim prvakom. Ta borba je dogovarana već dvaput, ali do nje nije došlo, da bi Dos Anjos rekao da će pristati na borbu samo ako nakon Mahačeva može ući u ring s Khabibom.

"Upravo sam od UFC-a čuo da je Islam pristao na borbu sa mnom 30. listopada u Abu Dhabiju i da Khabib izlazi iz mirovine i borit će se sa mnom nakon što pobijedim njegova čovjeka", napisao je Dos Anjos na Twitteru.

Zasad nema nikakvih odgovora ni od UFC-a ni od Khabiba, koji je već nekoliko puta rezolutno odbio svaku mogućnost da se vrati u ring.

Jedan od najboljih boraca svih vremena u mirovinu je otišao nakon pobjede protiv Justina Gathjea u listopadu 2020. godine. Nakon borbe je odmah u ringu rekao da mu je to bila zadnja borba u karijeri jer se ne želi boriti bez svojega oca koji je preminuo.

Nakon odlaska u mirovinu Khabib je osnovao vlastitu promociju Eagle FC i počeo je brinuti u karijerama mladih ruskih boraca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.