Donna Vekić oduševila teniski svijet: "Od sada sam njezin fan"

Foto: EPA

HRVATSKA tenisačica Donna Vekić dobila je veliki pljesak britanske publike nakon što je u polufinalu Wimbledona izgubila od Talijanke Jasmine Paolini s 2:1 u setovima (6:2, 4:6, 6:7). Meč između Vekić kao 37. i Paolini kao 7. tenisačice svijeta trajao je 2 sata i 51 minutu i time je postao najdulji u povijesti ženskih polufinala na ovom Grand Slam turniru.

BBC je u svom tekstualnom prijenosu napisao da je to bio "jedan od najboljih mečeva uopće", a američki The Tennis Letter porukom je odao počast hrvatskoj tenisačici. Slažu se i brojni teniski fanovi, koji su svoje mišljenje iznijeli na X-u (bivšem Twitteru).

"Morate suosjećati s Donnom Vekić. Imala je tako dobar niz ovdje i bila je blizu svojeg prvog finala na Grand Slamu. Nadamo se da će na temelju ovog uspjeha nastaviti kako bi imala uspješnu sezonu", piše Quality Shot Tennis.

Komentari ispod objave Wimbledona 

Wimbledon je objavio snimku na kojoj Vekić dobiva ovacije publike. Ovo su neki od komentara ispod te objave:

"Dobila je ovacije na središnjem terenu Wimbledona za svoj nevjerojatan nastup. Zaista je dala sve od sebe."

"Obje ste nevjerojatne!"

"Donna, hvala ti na 2 sata i 51 minuti napetosti. Bio je ovo težak meč protiv dostojne protivnice. Ni ti ni Jasmine Paolini niste se predavale, dale ste sve od sebe do zadnjeg poena. Ovo je srce šampiona."

"Impresioniran sam."

"To su ovacije koje je trebala dok je trajao meč."

"Od sada sam njezin fan."

"Nemam riječi za ovaj meč, koji sam gledao do kraja i mislio da će Donna pobijediti. Nikad nisam vidio ovakav teniski meč, u kojem obje igrače daju sve od sebe. Za mene su obje pobjednice."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.