Domino's odgovorio na želju navijača Chelseaja: Radimo pizze, ne čuda

Foto: EPA, Screenshot: X (Twitter)

LANAC pizzerija Domino's na X-u je napisao status "Dragi Domino's, za Božić želim _____", tražeći pratitelje da napišu svoje želje. Javio se, očigledno, navijač Chelseaja, koji je zatražio da londonski sastav nauči kako bolje pucati. Domino's je dva dana kasnije podijelio njegovu želju te odgovorio porukom koja je hit na društvenim mrežama: "Radimo pizze, ne čuda."

Chelsea je u krizi

Chelsea je prošle godine promijenio vlasnika nakon što su dugogodišnjem investitoru i ruskom bogatašu Romanu Abramoviču nametnute sankcije zbog invazije njegove zemlje na Ukrajinu. Abramovič je klub prodao konzorciju koji vodi Todd Boehly, suvlasnik Los Angeles Dodgersa.

Chelsea se od tada nalazi u problemima. Prošle sezone vodili su ga treneri Thomas Tuchel, Graham Potter, Bruno Saltor u jednom susretu, te Frank Lampard, a klub je u Premier ligi osvojio razočaravajuće 12. mjesto i ostao bez nastupa u europskim natjecanjima.

Ljetos je kao dugoročno rješenje angažiran Mauricio Pochettino, koji je u međuvremenu transferima dobio brojne nove igrače. Zasad ih nije uspio ukomponirati i doći do kvalitetnih rezultata, već se momčad nakon 16. kola Premier lige ponovno nalazi na 12. poziciji s 19 bodova, gotovo upola manje od vodećeg Liverpoola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.