Rat u Ukrajini

Dolgopolov: Evo me u Kijevu, neke stvari nabavili smo u Zagrebu

Foto: Instagram

BIVŠI tenisač Aleksandr Dolgopolov objavio je na svom Instagramu da se priključuje ratu u Ukrajini. Dolgopolov je svoj posljednji profesionalni meč odigrao 2018. godine, a sad se pridružuje ukrajinskoj vojsci. Na svom je Instagramu objavio da je dio opreme za rat nabavio u Zagrebu.

"Kad je počeo rat, ja sam bio u Turskoj. Tamo sam odveo sestru i majku jer sam poslije puno informacija od najboljih obavještajnih agencija svijeta shvatio da postoje šanse za veliki rat s napadom na Kijev i cijelu zemlju. Shvatio sam da će biti velika panika i da ćemo najkorisniji biti ako svijetu u prvim danima otkrivamo istinu i istovremeno nabavljamo novac za našu vojsku", napisao je Dolgopolov na Instagramu.

Nisam za tjedan dana postao Rambo

"U to vrijeme sam počeo vježbati pucanje i sretan sam što me jedan bivši vojnik obučavao pet dana. Hvala mojim turskim prijateljima. Ja nisam u međuvremenu postao Rambo za tjedan dana, ali sam prilično sigurniji s oružjem i mogu pogoditi glavu tri od pet s udaljenosti od 25 metara u mirnom ambijentu.

Našao sam još nekoliko momaka koji su planirali otići u Ukrajinu i kad smo bili spremni, počeli smo svoj put. Kupili smo nekoliko pancirki za nas i naše vojnike i otputovali u Zagreb, gdje smo kupili sve stvari koje su nam bile potrebne uz neke termalne monokulare i druge različite stvari. Prošli smo kroz Europu i u Ukrajinu ušli iz Poljske. Evo me trenutno u Kijevu", zaključio je Dolgopolov.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.