Dogovorili detalje, ali transfer nije završen. Inter frustriran zbog Bayerna

Foto: EPA

BENJAMIN PAVARD (27) trebao bi napustiti Bayern i karijeru nastaviti u Interu. Francuski branič želi otići, a klubovi su se dogovorili za odštetu od 30 milijuna eura. Međutim, transfer nije završen jer minhenski klub najprije mora pronaći zamjenu na desnom boku, osobito jer je pustio i hrvatskog reprezentativca Josipa Stanišića na posudbu u Bayer.

Njemački mediji pišu da su Pavard i Inter frustrirani trenutnom situacijom. Svi moraju čekati da Bayern pronađe novog braniča, dok Pavard istovremeno ne trenira s ostatkom momčadi. Milanski klub navodno će čekati do ponedjeljka ili utorka prije no što se okrene drugim opcijama, što znači da i Pavardov transfer mogao propasti.

Chalobah, Schuurs i Tanganga su Bayernove opcije

Trevoh Chalobah iz Chelseaja, Perr Schuurs iz Torina i Japhet Tanganga iz Tottenham su potencijalne prinove Bayerna, no zasad nema informacija o tome da je ijedan od njih zaista blizu transfera. Pavardov ugovor s Bayernom vrijedi do ljeta 2024. Ako istekne, Francuz će otići besplatno.

U nedavno završenoj sezoni, u kojoj je Bayern uz puno problema osvojio Bundesligu, upisao je 43 nastupa, sedam pogodaka i jednu asistenciju. U Bayern je stigao u srpnju 2019. iz Stuttgarta za 35 milijuna eura, a u karijeri je još igrao za francuski Lille.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.