Koronavirus u sportu

Đokovićeva majka: Smeta vam Novak, prestrašno je što radite

Foto: Srđan Ilić/Pixsell

NOVAK ĐOKOVIĆ na udaru je javnosti nakon što su na njegovom turniru, organiziranom usred pandemije koronavirusa, zaražena četvorica tenisača, uključujući i njega. 

Srpski tenisač u Beogradu i Zadru organizirao je turnire koji su se igrali pred tisućama gledatelja, na kojima su se igrači družili, grlili, igrali nogomet i košarku, izlazili u noćne provode...

"Strašno je i prestrašno što pišu, ali navikli smo već na to. Kao da su jedva dočekali. Njima očito Novak smeta", poručila je Đokovićeva majka Dijana u razgovoru za Blic te otkrila kakva je situacija u obitelji najboljeg tenisača svijeta. Uz Novaka je zaražena i njegova supruga Jelena.

"Svi se osjećamo dobro, kao i Novak i Jelena. To što je on pozitivan ne znači i da je bolestan. On je mlad čovjek koji sve to lakše podnosi. Uostalom, mislim da je ovaj virus pri kraju pa su ovo samo neki repovi korone koji nisu jaki kao na početku. Svi se osjećamo dobro i svima želimo zdravlje."

Đokovićev otac: Nije u redu ovo što je Dimitrov napravio

Đokovićev turnir u Zadru otkazan je uoči samog finala nakon što je objavljeno da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom. Srđan Đoković, Novakov otac, kritizirao je Dimitrova zbog neodgovornog ponašanja.

"Dimitrov je vjerojatno došao bolestan u Zadar, tko zna odakle, to se tako dogodilo. Nije se testirao na vrijeme i mislim da to nije u redu. Nanio je veliku štetu Hrvatskoj i nama kao obitelji, a i Srbiji. Mi ćemo sve napraviti da u budućnosti u normalnom vremenu ponovimo cijeli turnir i sa zadovoljstvom ćemo se tada vratiti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.