Direktor Zvezde o maškarama u Kaštelima: "Neka idu kod doktora"

Foto: Dalmatinski portal

U KAŠTEL SUĆURCU su u nedjelju popodne tijekom karnevalske povorke provezli kamion s maškarama odjevenim u dresove Crvene zvezde, a sve je bilo popraćeno Bajaginom pjesmom Zvezda.

Maškare odjevene u dresove Crvene zvezde su potom "napali" muškarci odjeveni u trenirke i s palicom u ruci, pri čemu je jedan zvezdaš skočio u more, što je jasna aluzija na nedavni sramotni napad na vaterpoliste na splitskoj Rivi i to se baš nikako nije svidjelo direktoru Crvene zvezde Igoru Milojeviću.

"Nemam neki komentar zaista. Nisam psihijatar, ovo je pitanje za stručnjake jer je potrebno ukazati pomoć. Ne znam ima li smisla igrati više. Neka se jave kada ozdrave. Dakle, najprije kod doktora pa onda možemo pričati o svemu ostalom" zaključio je.

Političari također osudili performans

Srpski šef diplomacije Ivica Dačić pozvao je u ponedjeljak sve hrvatske dužnosnike da ozbiljno shvate svaki incident i napad na Srbe i, u povodu performansa s paljenjem lutke Milorada Pupovca i simuliranja napada na vaterpoliste Crvene zvezde na karnevalu u Kaštel Sućurcu, poručio: "Dosta su se šalili."

"Ovo što se događa u Hrvatskoj dokaz je da su naše ocjene o antisrpskoj kampanji u toj zemlji potpuno opravdane. Sve je posljedica toga što se, umjesto jednoglasne osude, uvijek pojave i neki koji bi da relativiziraju napade i divljanje", izjavio je za Večernje novosti od ponedjeljka Ivica Dačić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.