Direktor Manchester Cityja objasnio zašto su doveli Gvardiola

Foto: Manchester City

JOŠKO GVARDIOL (21) je novi igrač Manchester Cityja. Engleski i europski prvak otkupio je hrvatskog reprezentativca nakon nekoliko tjedana intenzivnih dogovora. Gvardiol je postao najskuplji stoper u povijesti nogometa. City ga je doveo za 90 milijuna eura. Cityjev direktor Txiki Begiristain je objasnio zašto je City odlučio dovesti Gvardiola.

"Jako smo sretni što smo uspjeli dovesti Joška u Manchester City. On je igrač kojeg smo jako dugo pratili, posjeduje nevjerojatan set vještina. Svi najveći klubovi u Europi su ga htjeli pa je sjajno da smo baš mi ti koji su ga uspjeli dovesti", rekao je Begiristain pa objasnio što ga je osvojilo kod Gvardiola:

"Joška ima izuzetno puno kvaliteta, ima sve što želite od jednog stopera. Brz je, kompetitivan, snažan, borben, jak u zraku, impresivan s loptom u nogama i ima puno samopouzdanja i sjajan karakter. Također je ljevak, što nam nudi puno opcija u zadnjoj liniji. Još uvijek je mlad, ali rapidno napreduje. Nadamo se da će se taj trend nastaviti i u Cityju uz rad pod Pepom i njegovim stožerom."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.