HNL

Direktor zaprešićkog Intera: Likvidirat ćemo klub, olakšat ćemo svima

Foto: Goran Stanzl / Pixsell

DIREKTOR zaprešićkog Intera Branko Laljak bio je vrlo uzrujan suđenjem na jučerašnjoj utakmici 27. kola na Poljudu između svog kluba i Hajduka.

Splićani su slavili 2:1, a do pobjede su došli u sedmoj minuti sudačke nadoknade. Ipak, u Interu su nezadovoljni odlukama VAR-a iako je ponovnim pregledavanjem snimke utvrđeno kako Inter nije oštećen ni u jednoj od tri sporne situacije i da je sve ispravno dosuđeno.

Od optimistične poruke do likvidacije

“Okupit ću Izvršni odbor kluba kako bih sazvao klupsku Skupštinu tako da likvidiramo Inter i olakšamo svima onima koji rade u hrvatskom nogometu", rekao je Laljak nakon utakmice za Sportske novosti, dok je prije utakmice slao optimistične izjave oko licence za sljedeću sezonu.

"Mi smo riješili licencu, imat ćemo ju, neće biti problema. Dogodit će se raritet, hrvatska ima 1500 klubova, a ove godine će samo jedan klub ispasti iz bilo koje lige. Svaki klub koji ispadne iz lige će i propasti. Nadam se da to nećemo biti mi", rekao je Laljak za Arena Sport televiziju 

Među klubovima koji nisu dobili licencu za 1. HNL je zaprešićki Inter, koji ne samo da ne zadovoljava uvjete za prvu nego ni za drugu ligu. Najveći Interov problem su financije koje štekaju već mjesecima, a klub ima osam dana za žalbu na odluku HNS-a o licenciraju.

Veliki problem za nekadašnjeg Diva iz predgrađa je spor s bivšim trenerom Samirom Toplakom. Inter je sadašnjem treneru Varaždina navodno isplatio samo pola iznosa koji mu je dugovao, premda Uprava kluba tvrdi da su sva potraživanja podmirena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.