DINAMO - ATALANTA

Dinamu protiv Atalante sudi kontroverzni španjolski sudac

Foto: Screenshot

UTAKMICU 1. kola Lige prvaka između Dinama i Atalante, koja se igra u srijedu u 21 sat na Maksimiru, sudit će Jesus Gil Manzano, odlučila je Uefa.

Španjolski sudac došao je u središte pažnje ranije ove godine kad se na utakmici Atletica i Barcelone posvađao s Diegom Costom. Manzano je u 28. minuti isključio Atleticova napadača nakon što mu je rekao da se "s**e na njegovu je**nu majku". Manzano mu nije ostao dužan pa mu je navodno rekao "Ti k**in sine ideš van".

Za Manzanovim utakmicama često su se vukli repovi, a proglašen je Realovim sucem nakon što je poslije jedne utakmice snimljen kako sa Santiago Bernabeua izlazi s Realovim vrećicama, što je protumačeno kao da je dobio poklone. No znao je Manzano "darivati" Real na terenu kao što je bio slučaj 2017. godine. Te godine Real je osvojio svoj zadnji naslov prvaka, a Manzano ga je pogurao tako što je priznao Ramosu gol iz zaleđa u pobjedi protiv Malage 2:1. Iste sezone je na gostovanju kod Villarreala dosudio sumnjivi penal za Real u pobjedi 3:2, a domaćinima nije svirao kazneni udarac.

Dinamu do sad nije sudio, ali jest drugim hrvatskim klubovima. Prije pet godina je vodio kvalifikacijsku utakmicu za EL između Splita i Černomoreca (0:0), a 2016. je vodio susret Maccabi - Hajduk (2:1).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.