Dinamo slavio na teškom terenu: Primorac zabio prvi gol za Modre

NOGOMETAŠI zagrebačkog Dinama odigrali su odgođenu prijateljsku utakmicu protiv Rovinja u kojoj su slavili 3:1.

Na mokrom i blatnom travnjaku teško je bilo igrati, ali gledatelji su ipak vidjeli 4 pogotka. Jurčić je na teren poslao jaku postavu koja bi trebala početi i protiv Sesveta sljedećeg vikenda. Dinamo je utakmicu počeo živo, igrali su pokretljivo, a najviše su pokazali Mandžukić i Ibanez.

Aktualni hrvatski prvak zaprijetio je već u prvoj minuti kada je Morales na dodavanje Mandže pogodio vratnicu. Prvi pogodak pao je u 14. minuti. Morales je izveo korner, Barbarić je pucao, a u gužvi ispred gola najbolje se snašao Badelj koji pogađa mrežu. Sammir je povećao vodstvo u 25. minuti udarcem s desetak metara koji je završio u desnom rašljama. Domaćin je smanjio zaostatak iz jedanaesterca nakon što je Barbarić u kaznenom prostoru srušio Barlecaja.  U 83. minuti novo pojačanje Modrih Karlo Primorac uzeo je loptu krenuo sam, ali onda dodao na desnu vratnicu Kramariću koji ne zabija s tri metra. Slepička je u 90. minuti odlično asistirao Primorcu za konačnih 3:1 i prvi pogodak bivšeg igrača Osijeka u modrom dresu.

"Svjesni smo kvalitete i snage. Zadovoljan sam pobjedom, ali igrači su u čudnom stanju prije povratka kući, nekako su nervozni", kazao je nakon utakmice trener Dinama Kruno Jurčić za SN.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.