JUNIORSKA LIGA PRVAKA

Dinamo s igračem kojeg je uzeo Beckhamu napada Bayern u juniorskoj Ligi prvaka

Foto: Instagram

ARGENTINAC Matias Godoy, 18-godišnji reprezentativac mlađih uzrasta Argentine i igrač koji je u dva navrata osvojio Južnoamerički kup, nedavno je postao novi igrač Dinama.

Godoy neće odmah zaigrati za prvu momčad već ga čeka kaljenje u drugoj momčadi, a dobit će priliku i juniorskoj Ligi prvaka protiv Bayerna. 

Okršaj s divom

Dinamo će u osmini finala juniorske Lige prvaka igrati protiv Bayerna. Utakmica će se igrati 4. ožujka 2020. u Münchenu, a Godoy će biti u kadru trenera Igor Jovičevića. 

"Jako je važno za mene što sam došao u Dinamo. Za mene je to velika prilika da se napokon pokažem na seniorskoj razini. Jednostavno sam morao doći u Europu kako bi napredovao. Dinamo je najveći klub u Hrvatskoj, redovito igra Europu i zato sam došao ovdje", rekao je Godoy nakon što je predstavljen pa otkrio da se nada kako će uspjeti kao što je i Olmo uspio. 

Dogovor s Beckhamom

Postojala je opcija da Godoy u Dinamo dođe preko Inter Miamija, kluba Davida Beckhama. Slavni Englez trebao je otkupiti njegov ugovor i zatim ga poslati na posudbu u Dinamo.

Razlog za takav neuobičajen posao bila je činjenica da argentinski dragulj ne želi igrati u MLS-u, već je navodno inzistirao na tome da odmah po potpisu ugovora s američkim klubom ode u Europu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.