Dinamo poslao ponudu za napadača Istre. Ovo su detalji

Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

DINAMO je poslao ponudu za Monsefa Bakrara (22), potvrđeno je Indexu. Već neko vrijeme u Maksimiru traje potraga za novim napadačem, a Dario Šimić i Igor Bišćan očito su odlučili da je vrijeme da Žan Vipotnik iz Maribora i Matija Frigan iz Rijeke prestanu biti njihove jedine mete. 

Kako doznajemo, Dinamo je Istri poslao ponudu koja uključuje posudbu do kraja sljedeće sezone i opciju da Dinamo na kraju te posudbe otkupi ugovor alžirskog napadača za dva milijuna eura. Kad bi se to dogodilo, Bakrar bi postao drugi Alžirac u povijesti Dinama. Prvi je, dakako, sad već legendarni El Arabi Hillal Soudani. 

Bakrarovi predstavnici odmah žele transfer

Bakrar je za Istru skupio 31 nastup u minuloj sezoni te u tom periodu postigao osam pogodaka i namjestio tri. Stekao je status jednog od hit-igrača HNL-a jer je zabijao za Istru u ključnim utakmicama kad je borba za Europu u pitanju. 

Ipak, predstavnici ovog nogometaša nisu osobito oduševljeni Dinamovim prijedlogom, njima bi više odgovaralo da se transfer odmah odradi nego da aranžman bude posudba s pravom prvokupa. Ono što je, naravno, dobro za Dinamo u ovoj priči jest činjenica da Bakrar želi doći u Maksimir, a sviđa mu se i što bi u Dinamu imao nekoliko puta veću plaću nego u Istri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.