TRANSFERI

Dinamo je dogovorio najveći transfer u povijesti kluba?

Foto: Profimedia

ARGENTINSKI mediji prije dva dana su objavili da Dinamo pokušava dovesti napadača Godoy Cruza Martina Ojedu, a sada pišu da je posao vrlo blizu zaključenja.

Riječ je o 23-godišnjem Argentincu, čija je vrijednost na Transfermarktu procijenjena na šest milijuna eura i koji je ove sezone u argentinskom prvenstvu postigao 12 golova uz tri asistencije. 

"Čelnici kluba žele ga zadržati, ali ogroman je interes za njega. Pokušavaju ga dovesti Dinamo i MLS klub Orlando", pisao je prije dva dana Los Andes i navodio da će Godoy tražiti šest milijuna eura jer odštetu dijeli s njegovim bivšim klubom Racingom.

Danas iz Argentine dolaze signali da je sve napisano bilo točno te da su Dinamo i Godoy Cruz jako blizu zaključenja posla, koji bi trebao biti težak koliko je i očekivano, a to bi onda bio i najveći posao u povijesti Dinama. Podsjetimo, dosad je najskuplji Marko Rog, kojeg je Dinamo kupio od Splita za 5 milijuna eura.

Bočkaj je već stigao

Dinamo je ove zime već napravio jedan bombastičan transfer. Petar Bočkaj stigao je iz Osijeka za 2.7 milijuna eura, a jučer se pojavio detalj koji dodatno pojačava priče o tome da bismo uskoro mogli vidjeti i drugi.

Naime, Ojeda je zapratio Dinamo na Instagramu, a Dinamo mu je uzvratio na isti način. Naravno, to nije nešto što se smije uzimati kao potvrda nekakvog posla, ali je dosad u mnogim poslovima bio vrlo dobar pokazatelj toga u kojem se smjeru razvija situacija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.