DEFOE SE SLOMIO ZBOG MALOG BRADLEYA "Užasno mi je teško, mislim da je pitanje dana..."

Foto: Screenshot

JERMAINE Defoe (34), novi napadač Bournemoutha, veliki je prijatelj malog navijača Sunderlanda Bradleya Loweryja (6) koji se cijeli život boli s opakom bolešću. Liječnici su mu krajem 2016. godine rekli da ima još nekoliko mjeseci života.

Hrabri mališan je prebolio rak, no ta teška bolest ponovo se vratila i prema najnovijim informacijama njegove obitelji, stanje mu je jako loše.

"Ovo su jako teška vremena za nas jer čekamo kraj. Bradley se od prvog dana bori, ali borbi je, čini se, došao kraj", rekli su njegovi roditelji.

U akciju svake moguće pomoći uključilo se jako puno ljudi, a najteže dane mu je često znao olakšati upravo Jermaine Defoe, čiji je Bradley veliki obožavatelj. Često ga je posjećivao u bolnici, dječak mu je znao zaspati u naručju, a vodio ga je i na utakmice Sunderlanda, Bradleyeva omiljnog kluba, dok je igrao za njih.

/

Na predstavljanju u Bournemouthu Defoea su upitali o mališanovu stanju, na što je Defoe zastao, uzeo nekoliko sekundi vremena i briznuo u plač.

"Uh... Strašno mi je teško... Užasno dugo ovo držim u sebi. Pokušao sam biti jak i zbog sebe i zbog njegove obitelji koja je divna, ali ne znam kako da vam opišem kako se osjećam. Kad sam ga prvi put vidio, nisam mogao vjerovati da je tako bolestan jer je dotrčao do mene. Povezali smo se u sekundi", otvorio se Defoe.

"Bio sam kod njega neki dan. Znate, mislio sam da ću biti pripremljen za to, jer sam sličnu stvar prolazio s ocem. Ali ovo je dijete... Ne može se nitko pripremiti na to kad vidi dijete od šest godina u ovakvom stanju. Došlo je do najgore faze, mislim da su mu ostali dani", kroz suze je pričao Jermaine i dodao da će mu Bradley cijeli život biti u srcu i da ne prođe dan da ga se ne sjeti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.