Danski rukometni stručnjak: Katastrofalna Hrvatska

Foto: Profimedia

HRVATSKA rukometna reprezentacija izgubila je od Švedske u četvrtom kolu skupine A olimpijskog turnira s nestvarnih 38:27 i sad će plasman u četvrtfinale morati tražiti protiv jake Španjolske u zadnjem kolu u nedjelju. Švedska je razbila Hrvatsku, a da na golu nije bio Dominik Kuzmanović s 14 obrana, debakl je mogao biti i teži.

Posebno je zanimljivo da je Švedska u ovaj susret ušla bez ključnih igrača. Švedski kapetan Jim Gottfridsson zbog suspenzije je propustio utakmicu s Hrvatskom. Gottfridssona je na poziciji prvog srednjeg vanjskog trebao zamijeniti Felix Claar, odlični rukometaš Magdeburga, ali i on je otpao. Nakon što je u bolovima napustio susret sa Slovenijom zbog ozljede pete objavljeno je da neće zaigrati protiv Hrvatske.

''Najveći poraz Hrvatske na Olimpijskim igrama"

Unatoč tome, Šveđani su pomeli očajnu Hrvatsku, a susret je komentirao bivši rukometaš, a danas ugledni danski rukometni stručnjak Rasmus Boysen.

''Najveći poraz Hrvatske na Olimpijskim igrama. Jedno je sigurno za švedski tim. Kad sve izgleda teško, uvijek daju sve od sebe. Učinili su to već toliko puta. S druge strane, katastrofalna Hrvatska. Još su uvijek toliko nestabilni'', napisao je na Twitteru.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.