Liga nacija

Danski izbornik: Hrvatska je nevjerojatno dominantna

Foto: EPA

HRVATSKA će u elitnoj skupini Lige nacija igrati protiv Francuske, Austrije i Danske, a nakon što je ždrijeb prokomentirao francuski izbornik Didier Deschamps, isto su napravila i druga dva izbornika.

Hjulmand: Hrvatska je nevjerojatno dominantna

"Naše navijače čekaju sjajni doživljaji. Ranije nam je nedostajalo velikih utakmica, ali sad više nije tako. U goste nam dolaze finalisti posljednjeg Svjetskog prvenstva. Naravno, to su dvije dobre reprezentacije, a Austrija je bolja nego što je to pokazala u kvalifikacijama za Katar. Bit će to šest utakmica na veoma visokoj razini", započeo je danski izbornik Kasper Hjulmand pa se detaljnije osvrnuo na Hrvatsku:

"Hrvatska je reprezentacija koja voli igrati nogomet. Nevjerojatno je dominantna i kontrolira posjed. Hrvatski vezni red je iznimno jak, jednostavno rečeno, to je zbilja dobra momčad."

Foda: Hrvatska ima ogromnu kvalitetu

"Igramo protiv svjetskog prvaka i svjetskog doprvaka te se veselimo tome. Luka Modrić i Ivan Perišić su vrhunski igrači, Hrvatska ima ogromnu kvalitetu u svojoj momčadi. To je momčad koja nastoji igrati nogomet te je vrlo kreativna u svom stilu igre", rekao je izbornik Austrije Franco Foda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.