Esport

Dalićeve rezerve protiv grubih Vikinga traže treću pobjedu u skupini u FIFA-i 18

Screenshot: FIFA 18

HRVATSKA reprezentacija u utorak u 20:00 igra posljednju utakmicu grupne faze na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Protivnik je Island, koji nakon remija s Argentinom ima jedan bod i učinit će sve da pobjedom poveća svoje šanse za prolaz u osminu finala. Izbornik Zlatko Dalić najavio je brojne promjene u sastavima što zbog odmora igrača, što zbog žutih kartona, a mi ćemo provjeriti kako će se hrvatski reprezentativci nositi protiv Islanda na FIFA-i 18.

>Što radi Harry Kane kad ne trpa u Rusiji? Igra najjaču videoigru

>Strašna momčad koja propušta Svjetsko prvenstvo: Zaigrajte s njom na FIFA-i 18

Hrvatska bez obzira na izmijenjenu postavu u utakmicu ulazi kao favorit. Island je odigrao čvrsto protiv Argentine i uzeo bod, ali u utakmici drugog kola protiv reprezentacije Nigerije vidjele su se sve slabosti te ekipe. Vrlo je izgledno kako će hrvatska reprezentacija izboriti prvo mjesto u skupini. Za bilo koji drugi ishod Nigerija mora pregaziti Argentinu, a Hrvatska izgubiti od Islanda. 

Iako smo mi bez problema gubili utakmice s hrvatskom reprezentacijom u FIFA-i 18, ona je na ruskim stadionima igrala odličan nogomet i bez problema pobjeđivala. Ovoga puta zaista ćemo se potruditi pobijediti Island, sad i mi već imamo više iskustva, te pokazati našima put do pobjede u izmijenjenom sastavu. Krećemo nešto prije 15:00, a prijenos možete pratiti i na Indexovim Facebook stranicama. Ponovo ćemo igrati iz Indexovog PlayStation Rooma na PlayStation 4 Pro konzoli koristeći FIFA 18 World Cup mod.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.