LIGE PETICE

Daily Mail: Real pojačava obranu, glavna meta je stoper Liverpoola

Foto: EPA-EFE

MEDIJI diljem svijeta pripremaju se na skorašnji prijelazni rok te donose vijesti i glasine o potencijalnim transferima. Tako engleski Daily Mail donosi listu od četiri braniča koje Real Madrid želi.

Prioritet s te liste je Joe Gomez, 24-godišnji engleski stoper koji igra za Liverpool. Iako su postojale glasine o tome da će Anfield napustiti već u siječnju kako bi otišao na posudbu, navodno je Klopp spreman dati mu više minuta i biti strpljiv s njegovim razvojem. Sportsmail dodaje kako će situacija s koronom u Engleskoj vjerojatno značiti da će klubovi teže puštati igrače s obzirom na to da je većina momčadi ionako desetkovana.

Virgil van Dijk, nizozemski vođa obrane Kloppove momčadi, nedavno je izjavio kako par Konaté - Gomez vidi kao stoperski par Liverpoolove budućnosti. Real Madrid pozorno prati razvoj situacije i spreman je ponuditi Gomezu ugovor ako odigra dobru sezonu.  

Osim njega, na listi se nalaze još tri imena. Pau Torres iz Villarreala, Antonio Rudiger iz Chelseaja i Matthijs de Ligt iz Juventusa na radaru su najtrofejnijeg španjolskog kluba. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.