"Cristiano je tužan. Rekao mi je da ne može stvarati čuda"

Foto: Guliver Image/Getty Images

CRISTIANO RONALDO je svoje isporučio - dva gola Ajaxu u dvije utakmice. No to nije bilo dovoljno. Dječji vrtić iz Amsterdama u Torinu je odigrao čudesno i razbio je favorizirane Talijane. Ajax je slavio 2:1 i nakon 1:1 iz prve utakmice prošao u polufinale. Kopljanici su mogli i trebali slaviti puno uvjerljivije, ali i minimalna pobjeda bila je dovoljna za senzacionalan pothvat.

Ronaldo je nakon utakmice bio razočaran i bijesan. Samo je ljutito prošao pokraj novinara i nije dao nikakav komentar. Juventus je prošlog ljeta platio Realu za Ronalda 105 milijuna eura, a dolazak Portugalaca u Torino trebao je biti ključ za osvajanje Lige prvaka na koju Juve čeka 23 godine.

Od svega neće biti ništa. Barem ne ove godine. Ronaldo prvi put nakon devet godina nije izborio nastup u polufinalu Lige prvaka.

Umjesto sina, u medijima se oglasila Ronaldova mama.

''Cristiano je tužan. Želio je ući u finale. Rekao mi je: 'Mama, trudio sam se, ali ne stvaram čuda. Žao mi je. Život ide dalje''', prenosi Gazzetta dello Sport izjavu majke jednog od najboljih nogometaša svih vremena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.