UFC

Covington isprebijao Lawlera, 600 udaraca za 25 minuta

Foto: Getty Images / Guliver Image

SINOĆ je u američkom Newarku održan event UFC on ESPN 5, čiji je glavni program otvorio srpski borac i član Cro Cop Teama Darko Stošić te izgubio jednoglasnom odlukom sudaca. Koštala su ga dva kaznena boda koja je zaradio udaranjem Kennedyja Nzechukwua u međunožje.

>>>Stošić zbog tri udarca u prepone izgubio u UFC-u

"Treći udarac u prepone je stvarno bolio. ali nisam smio stati da me ne diskvalificiraju", rekao je Amerikanac, kojem je ovo sedma pobjeda u osam borbi, a Stošiću treći poraz u 16 mečeva.

U glavnoj borbi večeri, također jednoglasnom sudačkom odlukom, Colby Covington pobijedio je Robbieja Lawlera, ali za razliku od Stošićeva okršaja, tu nije bilo nimalo neizvjesnosti. Covington je tijekom svih pet rundi dominirao, što su pokazale i sudačke kartice. Tijekom 25 minuta uputio je skoro 600 udaraca prema bivšem prvaku koji jednostavno nije želio pasti pa je Covington do 15. pobjede u 16 profesionalnih borbi stigao na bodove.

Covington je prošle godine osvojio naslov u velteru pobjedom protiv Rafaela dos Anjosa, ali oduzet mu je jer se nije mogao boriti protiv Tyrona Woodleyja zbog operacije nosa. Pojas trenutačno drži Kamaru Usman, a Covington će mu nakon ove pobjede vjerojatno biti idući izazivač.

U sunaslovnoj borbi večeri Jim Miller je u lakoj kategoriji nakon samo 42 sekunde poslao Claya Guidu na spavanje uhvativši ga u giljotinu.

Na isti je način, samo u trećoj rundi, završila borba između Geralda Meerschaerta i Trevina Gilesa, a Nasrat Haqparast nokautirao je Joaquima Silvu početkom druge runde.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.