JUVENTUS

Corriere: Juventus rasprodaje šest igrača. Mora izmisliti 100 milijuna eura

Foto: EPA-EFE

CORRIERE DELLO SPORT objavio je danas da je Juventus u golemim financijskim problemima te da će ovog ljeta rasprodati pola momčadi.

Kako piše taj list, Juventus je nedavno objavio minus od 120 milijuna eura i kako bi zadržao normalno poslovanje, mora do srpnja "izmisliti" 100 milijuna eura.

Iz tog razloga čak šest igrača će u ljetnom prijelaznom roku biti stavljeno na transfer-listu. CdS tvrdi da su to Merih Demiral, Alex Sandro, Adrien Rabiot, Aaron Ramsey, Federico Bernardeschi i Weston McKennie. Juventus se nada da će Lyon otkupiti Mattiju De Sciglija, a želi prodati i Douglasa Costu. Brazilca želi Gremio, ali se ne može s Talijanima dogovoriti oko odštete.

Veliko je pitanje i što će biti s Cristianom Ronaldom i Paulom Dybalom koji je već odbio produžiti ugovor s klubom. Obojica imaju važeći ugovor do ljeta 2022. godine, a ni Ronaldu se navodno ne ostaje u Torinu.

Spominjao se Ronaldov eventualni povratak u Madrid, ali od toga vjerojatno neće biti ništa. Juventus je Portugalca prije tri godine platio 117 milijuna eura, a procjenjuje se da bi za njega godinu dana prije isteka ugovora mogao dobiti oko 40 milijuna.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.