Ćorić: U petak ujutro ovoliko ljudi... Nevjerojatno!

Foto: Dino Stanzl/Pixsell

BORNA ĆORIĆ je sjajnom igrom u prvom meču polufinala Davis Cupa protiv SAD-a pobijedio Stevea Johnsona 6:3, 7:6, 6:3 i donio Hrvatskoj prvi bod. Ćorić je u potpunosti kontrolirao meč i izuzev malog pada u drugom setu nije imao nikakvih problema.

"Servirao sam jako pametno. Nisam forsirao jer sam vidio da se muči s reternom, osobito na bekendu. Kad sam izgubio servis za 3:2 u drugom setu, i to nakon 30:0, osjetio sam da sam pao i da je on dosta bolji, ali sam nekako uspio doći do tie-breaka. I tamo je imao dobrih prilika, ali dobro je završilo. No, znao sam da sam na tri dobivena seta sigurno favorit", rekao je Ćorić nakon meča.

Igrao je pred jako dobro popunjenim stadionom na Višnjiku. Iako je meč bio dosta rano, na tribinama je bilo gotovo 5000 ljudi.

"Nevjerojatno... Stvarno nisam ovo očekivao da u petak ujutro dođe toliko ljudi. Puno im hvala. Prepoznali su trenutke kad mi je trebala pomoć i dignuli su me. Bili su fantastični", rekao je Ćorić.

Neki mlađi Borna bi se u situaciji kao što je bio drugi set možda raspao, ali ovaj Ćorić je puno stabilniji.

"Davis Cup sam počeo igrati sa 16, 17 godina i znam što nosi taj pritisak. No, moram reći da mi pritisak odgovara jer imaš onaj osjećaj u trbuhu... S igračke strane novi format od sljedeće godine će nam dati puno više vremena za oporavak, ali jako će mi nedostajati domaća publika i ovakva atmosfera. Tenis je individualni sport i rijetko igraš za neku momčad pa je ovo zaista poseban gušt. Jako će mi nedostajati", zaključio je Borna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.