Como preokretom u 14 minuta došao do prve pobjede u Serie A nakon 21 godine

Foto: EPA-EFE

U POSLJEDNJEM susretu petog kola talijanske Serie A dogodilo se iznenađenje, nakon preokreta su nogometaši Coma u Bergamu pobijedili Atalantu 3:2. Po rasporedu ova se utakmica trebala odigrati u ponedjeljak, ali je odgođena za utorak zbog jake kiše i natopljenog travnjaka u Bergamu.

Atalanta je povela u 18. minuti kada je loptu lijepo, s vrha šesnaesterca, zahvatio Zappacosta i pogodio za 1:0. No, početkom drugog poluvremena dogodila se prava gostujuća oluja te je Como zabio čak tri gola u samo četrnaest minuta.

Izjednačenje nakon 20 sekundi nastavka šokiralo domaćine

Nakon 20-ak sekundi nastavka Strefezza je lijepo pogodio suprotni kut domaćih vrata i izjednačio na 1:1. Potom je u 54. Nico Paz pucao, a lopta se od Kolašinca odbila u domaću mrežu za 2:1 Coma. U 58. minuti sve je sam napravio Fadera i golom za 3:1 potpuno šokirao domaćina. Atalanta je tek smanjila golom Lookmana iz jedanaesterca u 98. minuti.

Time je Como došao do premijerne pobjede ove sezone i prve u Serie A nakon 21 godine, kad je posljednji put iz nje ispao, dok je Atalanta upisala već treći poraz. Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić počeo je utakmicu za Atalantu, ali je zamijenjen u 46. minuti.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.