City i Arsenal prokockali šansu, Liverpool slavio bez Lovrena

Foto: Getty Images / Guliver Image

MANCHESTER CITY remizirao je s Arsenalom 2:2 na Etihadu u 37. kolu Premier lige. Momčad Manuela Pellegrinija vodila je dva puta, preko Sergija Aguera u 8. i Kevina De Bruynea u 51. minuti, no ekipa Arsene Wengera uspjela se vratiti golovima Oliviera Girouda u 10. te Alexisa Sancheza 68. nakon asistencije francuskog napadača.

City trenutačno riskira četvrto mjesto i kvalifikacije za Ligu prvaka jer ima utakmicu više od Uniteda, koji ima dva boda manje, dok se Arsenal mogao izjednačiti s drugoplasiranim Tottenhamom, no nije uspio.

> Sveci zavili Tottenham u crno

Liverpool bez Lovrena svladao Watford

Finalist Europa lige Liverpool slavio je na Anfieldu protiv Watforda s 2:0. Za ekipu Jurgena Kloppa, koji je odmorio Dejana Lovrena, zabili su Joe Allen u 35. te Roberto Firmino u 76. minuti. Redsi su upisali sedmu pobjedu kod kuće u posljednjih devet utakmica (uz dva remija) i borit će se s West Hamom Slavena Bilića i Southamptonom za šesto mjesto i Europa ligu.

Do kraja prvenstva Arsenal dočekuje Aston Villu, City ide kod Swanseaja. U srijedu United gostuje Slavenu Biliću na Boleyn Groundu u zaostalom susretu 35. kola, a nakon toga Crveni vragovi čekaju Bournemouth na Old Traffordu, a Čekićari idu kod Stokea. Liverpool će igrati protiv Chelsea u 30. kolu, nakon čega odlazi kod West Bromwich Albiona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.