marin čilić

Čilić: Nemojte reći mojoj ženi

Foto: EPA-EFE

FANTASTIČNI Marin Čilić jučer je u dramatičnom meču u pet setova pobijedio Andreja Rubljova i sutra će protiv Caspera Ruuda igrati za finale Roland Garrosa. Čilić je postao tek peti igrač koji je ušao u polufinale svakoga Grand Slama, a ako pobijedi i Norvežanina, u finalu će igrati protiv pobjednika susreta Nadal - Zverev.

Čilić je protiv Rubljova servirao nevjerojatno. Pogodio je 33 servisa, igrao je odlično u ključnim poenima i u 34. godini igra možda bolje nego u zadnjih nekoliko godina. Čilić je nakon pobjede bio jako dobro raspoložen i najavio je da bi još dugo mogao biti na Touru.

"Nemojte reći mojoj ženi"

"Na kraju prošle godine doktor mi je rekao da imam tijelo 25-godišnjaka. Koliko ću još igrati? Nemojte reći mojoj ženi da sam ovo rekao, ali igrat ću još deset godina", našalio se Čilić na press-konferenciji nakon meča pa nastavio:

"Ne znam, vidjet ćemo. Ako mogu biti ovako konkurentan, sigurno ću igrati još tri, četiri godine. Zadnjih par godina igram na visokom nivou i znam da mogu biti jako dobar ako se neke stvari poslože. Uživam na terenu i dok je tako, igrat ću."

Na novoj ATP ljestvici, koja će izaći u ponedjeljak, napredovat će najmanje dva mjesta i bit će minimalno 15. igrač svijeta. Osvoji li Roland Garros, popet će se na 10. mjesto najnovije ATP ljestvice. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.