HRVATSKA - SRBIJA 24:21

Červar: Vodio sam 200 utakmica reprezentacije, ali ovo nikad nisam vidio

Foto: Pixsell

HRVATSKA rukometna reprezentacija je u 3. kolu skupine A rukometnog Eura pobijedila Srbiju 24:21.

Červarova momčad dugo se mučila s motiviranom Srbijom, ali je zahvaljujući fantastičnom Šegi na golu prelomila susret i došla do treće pobjede. Utakmica nije imala nikakvog rezultatskog značaja jer je Hrvatska ranije osigurala prolazak, a Srbija ispadanje, no Červar je svejedno glavnim igračima dao dosta veliku minutažu i na kraju zasluženo pobijedio.

"Htjeli smo pobijediti i istovremeno ostati odmorni, ali to nismo mogli jer su oni nametnuli borbenu, discipliniranu i čvrstu igru. Nisam mislio da će se utakmica ovako odvijati. Očekivao sam tešku, ali ne ovako tešku utakmicu", rekao je hrvatski izbornik nakon utakmice za RTL pa je nastavio:

"Bilo je važno ne razočarati ove ljude koji su došli. Ja sam 200 utakmica bio na klupi reprezentacije, ali ne pamtim ovakvu podršku navijača. Nisam to mogao ni sanjati."

Hrvatska je u prvom poluvremenu zabila samo osam golova, no u nastavku je zaigrala bolje. Novinarka RTL-a pitala je Červara što je rekao igračima u poluvremenu:

"Da vam budem iskren, rekao sam im da ja nemam obraza izgubiti pred ovom publikom. Ti ljudi nisu žalili ni novac ni trud da nas dođu bodriti i najmanje što mi možemo napraviti jest da pobijedimo. Ova utakmica nam mora biti opomena da ne možemo nikoga pobijediti ako ne igramo iznad svojih sto posto. Previše smo srljali individualnom igrom kroz sredinu, a oni su tamo najjači. Bit će vremena da igračima ukažemo na te neke loše detalje kojih je bilo", zaključio je Červar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.