HRVATSKA - AUSTRIJA 27:23

Červar prozvao igrače nakon pobjede: Trojicu još čekam

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HRVATSKA je s 27:23 pobijedila Austriju u prvoj utakmici drugog kruga rukometnog Eura te tako osvojila prva dva boda u nastavku natjecanja.

Momčad Line Červara odigrala je fantastičnu utakmicu i napravila veliku razliku već u prvom poluvremenu, domaćin je u prvih 30 minuta zabio samo osam golova i to je bio ključ trijumfa. U nastavku su Duvnjak i društvo samo održavali veliku prednost i mirno su utakmicu priveli kraju.

Odmah nakon utakmice Lino Červar dao je izjavu za RTL u kojoj je prozvao neke od igrača, a posebno je kritizirao tri igrača od kojih očekuje bolje igre u nastavku. 

"Rezultatom sam zadovoljan. Prvo poluvrijeme smo počeli dobro, mada smo promašili nekoliko zicera, sedmerac itd. Drugim nisam zadovoljan, izgubili smo koncentraciju, mislili smo da utakmicu dobiti je lako i to nije dobro. Igramo protiv Njemačke koja će se na nama vaditi. Nismo imali kontinuitet igre i zbog toga moram biti kritičan. Ako je to pouka za narednu utakmicu onda je to dobro. Neki igrači me malo zabrinjavaju, nikako da se oslobode da budu bolji...", rekao je Červar za RTL nakon utakmice pa dodao:

"Prije svega mislim na Mamića, Musu. U obrani je danas bio loš i Mandić. Bio je previše opušten i nije bio koncentriran. Primili smo nekoliko lakih golova. Dobro je da se Šego vratio u utakmicu u nastavku. Ne smijemo se opuštati jer nas čeka nimalo laka utakmica protiv Njemačke. Moramo biti skromni, borbeni, disciplinirani taktički, ne izbjegavati igru. Cindrić je dobro vukao, ali ostali su morali pokazati više, falilo je dinamike. Bilyka smo zaustavili, a to je već bilo pola posla. Treba izvući iz ove utakmice nedostatke i ispraviti do iduće utakmice. Ne smijemo biti neoprezni, to sigurno nije recept za pobjedu. Nismo u polufinalu, ali blizu smo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.