Celje u drugom planu: Cilj je polufinale, nadamo se dobrom ždrijebu

ZAGREBAŠI nakon fenomenale pobjede protiv Chamberrya na gostovanju, kojom su si otvorili put prema četvrtfinalu Lige prvaka, očekuje "odrađivanje posla" na domaćem terenu protiv Celja koje do sada nije prikupilo niti boda u drugoj fazi ovogodišnjeg natjecanja u Ligi prvaka.

Na papiru, Zagreb je apsolutni favorit, no problem bi mogao biti izostanak Kire Lazarova i Tončija Valčića koji su upitni za ovu utakmicu. Valčić je ipak u boljem stanju te njegov nastup u barem dijelu utakmice ne bi trebao doći pod znak pitanja. S obzirom da je ovaj dvojac okosnica Zagrebove vanjske igre u klubu se nadaju da će ipak za taj ogled biti spremni.

"Njihova nam je pomoć u svakom slučaju potrebna, oni su naši jako važni igrači. Vjerujemo da će unatoč ozljedama biti spremni za tu utakmicu", rekao je trener Mirko Bašić na najavnoj press konferenciji.

"Spremamo neke nove taktičke kombinacije za utakmicu te i u slučaju da ne budu spremni, imamo rješenja. Ipak, prisutan je i umor nakon teške utakmice protiv Francuza", objašnjava Bašić situaciju u momčadi.

Može li Zagreb do samoga vrha ove sezone? S obzirom na to kako igraju na gostujućim terenima, mogu. Zoran Gobac ističe kako je prvi cilj polufinale, ali i do toga treba napraviti ogroman posao.

"Vidjet ćemo koga ćemo dobiti u ždrijebu, ali cilj je polufinale. Odlično igramo u gostima ove sezone, nemamo niti poraza, a znamo svi kako je Zagreb jak na domaćem terenu", rekao je optimistično Gobac.

Protiv Celjana očekuje se opet pun Dom sportova, a ostaje za vidjeti hoće li Zagrebaši svoj utakmice četvrtfinala, naravno pobijede li Slovence, igrati u starom Domu sportova ili u novoj velebnoj Areni koja je svoja vrata sportašima zatvorila neposredno nakon finala Svjetskog rukometnog prvenstva.

M.Š.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.