Carrillo: Ljude ne možeš prevariti

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixell

NAKON lude i šokantne utakmice na Poljudu između Hajduka i Dinama (2:2), trener Hajduka Joan Carrillo je rekao kako je razočaran remijem jer misli da je njegova momčad zaslužila pobjedu.
 
''Osobno sam razočaran jer smo po igri zaslužili više, po intenzitetu i šansama koje smo imali. Samo atmosfera i ambijent koji su naši navijači napravili bili su čudo. Vidjeli ste koliko smo željeli pobjedu, kako je odreagirala momčad. Trebalo bi vidjeti što se dogodilo u duelu između Ercega i Sigalija nakon što smo mi izjednačili. Momčad je htjela pobjedu, doslovce u zadnjim sekundama Erceg i Almeida su zamalo zabili'', rekao je trener Hajduka, pa je nastavio:
 
''U prvom dijelu nisu nam mogli ništa ali u drugom je Dinamo kao momčad bio vrlo inteligentan, čim bi mi došli do posjeda oni bi napravili prekršaj. Mislim da smo u drugom dijelu imali kontroliranu utakmicu. Igrači Dinama bacali su lopte nama iza leđa, ali držali smo to pod kontrolom. Trebamo dobro analizirati što se dogodilo kod golova. Jako sam razočaran jer je u vodu pao sav trud igrača i navijača.''
 
 

 
Trener Hajduka je o suđenju kazao:
 
''Neću govoriti o suđenju, ne bih ulazio u odluke sudaca. Mislim da smo bili bolji, ali ne bih sa svoje pozicije ocjenjivao posao suca na terenu. To bi samo donijelo poteškoće za momčad, a ja to ne želim. Ljudi su inteligentni i ne možeš ih prevariti'', zaključio je Španjolac.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.