Carević: Ne zanima me što kaže Komak. Želim slaviti

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U ZADNJEM kolu druge hrvatske lige, ili kako se službeno zove SuperSport Prve nogometne lige, Šibenik je u ludom derbiju koji je odlučivao o prvaku i putniku u SuperSport HNL pobijedio Zrinski Osječko 2:0 na Gradskom vrtu. Strijelci su bili Josip Majić i Ivan Božić. Šibenik je tako godinu dana nakon ispadanja izborio povratak u elitu hrvatskog nogometa.

Komak napao suce i HNL

Zrinski je prije zadnjeg kola bio vodeći s 81 bodom, dok je Šibenik imao 79 bodova. Zrinskom je za prvo mjesto i prvu ligu bio dovoljan bod, ali Šibenik je na kraju zasluženo slavio i preskočio rivale na prvom mjestu. Predsjednik Zrinskog Ivan Komak nakon utakmice napao je suce i HNS, a izjavu je za Index dao i trener Šibenika Mario Carević:

"Ne zanima me što kaže Komak. Ne da mi se to komentirati. Točno je da smo imali konflikte cijele sezone, ali vratite se u povijest i vidjet ćete tko je prvi provocirao izjavama. Ovo je veliki dan za mene, momke i klub. Želim uživati u trenutku, a ne komentirati sve stvari.

Velik broj dosuđenih penala imamo zato što u prosjeku imamo preko 20 udaraca na gol, igramo napadački nogomet i često ulazimo u šesnaesterac. Što se tiče današnjeg penala, mislim da nema spora. Nije bilo planski da se povučemo nakon igrača više, ja kad kažem da idemo na drugi gol, zaista tako mislim. To je bilo podsvjesno, imaš 1:0, velik je ulog i nesvjesno se povučeš."

"Moramo se pojačati"

Najavio je pojačanja: "Sigurno je da se moramo pojačati za HNL, neki igrači imaju aktivaciju ugovora, puno će ih ostati, ali trebamo ih i dovesti. Ne znam koliko, sada slavimo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.