Camavinga: Mbappe u Realu? Želite li znati istinu?

Foto: Profimedia

REAL MADRID i RB Leipzig u srijedu u 21 sat na stadionu Santiago Bernabeu igraju uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka. Podsjetimo, Real je u prvom susretu odigranom u Njemačkoj slavio 1:0 pogotkom Brahima Diaza. Veznjak Reala Eduardo Camavinga bio je na konferenciji za medije uoči uzvrata.

Novinari su francuskom reprezentativcu postavili brojna pitanja, a ni njega nije zaobišla tema o dolasku PSG-ove superzvijezde Kyliana Mbappea. Jednom od najboljih napadača na svijetu na kraju sezone istječe ugovor s Parižanima te bi trebao potpisati ugovor s madridskim klubom.

Camavinga i Mbappe su ujedno sunarodnjaci, odnosno obojica igraju za francusku reprezentaciju. "Želite li znati istinu? Nisam razgovarao s njime. On je igrač PSG-a i ne znam što će biti iduće sezone", odgovorio je Camavinga.

Mbappe je prošle godine bio blizu prelaska u Real

Mbappe je i prošle godine bio blizu prelaska u Real, ali je u zadnji tren iznenađujuće potpisao produljenje ugovora s pariškim klubom, u koji je 2018. stigao iz Monaca i za koji je dosad u 293 nastupa postigao 244 pogotka i ostvario 105 asistencija.

Prema informacijama insajdera Fabrizija Romana, francuski napadač zarađivat će oko 20 milijuna eura po sezoni. Jednak iznos imaju i trenutno najveće Realove zvijezde, a to su Jude Bellingham i Vinicius Junior.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.