TRANSFERI

Calciomercato: Milan želi malog Modrića iz Dinama

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

"KAD kažete Boban i kad kažete Hrvatska, prvo što vam pada na pamet je playmaker u dresu Milana koji je nadahnuo brojne generacije nogometaša nakon njega", piše Calciomercato u uvodu svog teksta o dvojici velikih hrvatskih talenata pa dodaje: 

"Hrvatskoj je 1998. godine donio slavu, a sada kao glavni operativac Milana služi kao živući spomenik jednom velikom Milanu. Ipak, Milan na oku ima i dva nova hrvatska talenta koji bi mogli ponoviti Bobanov uspjeh u Milanu. Riječ je o Antoniju Marinu i Tomislavu Krizmaniću iz Dinama."

Dva velika Dinamova talenta

Talijani tvrde da bi Marin Milano mogao koštati oko 15 milijuna eura, što je za klub, kojem je trenutno najbitnije zadovoljiti stroge kriterije FIFA-e kada je u pitanju poslovanje, sjajan posao. Naravno, ako do njega na kraju i dođe i lijevi krilni napadač Dinama stvarno završi u Italiji. 

Jednako je star kao i Marin, ali ga još uvijek nisu otkrili najveći klubovi. Radi se o Tomislavu Krizmaniću, fenomenalnom mladom veznjaku Dinama za kojeg Talijani tvrde da se ističe u svim kategorijama. 

"Ističe se kontrolom lopte i činjenicom da s obje noge igra jednako dobro, ali neupitno je da mora popraviti igru u obrani. On je čovjek koji bi mogao ponoviti mitsku priču Luke Modrića, a Milanu bi svakako dobro došao", zaključuje Calciomercato. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.