hnl europa

Čačić: Rekao sam mu "Bruno, ti nisi desetka..."

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

BRUNO PETKOVIĆ oduševio je golčinom škaricama u pobjedi Dinama nad Bodo/Glimtom (4:1) na uzvratu play-offa Lige prvaka, kojom je Dinamo izborio skupinu LP-a i preko 20 milijuna eura premije od UEFA-e. Petković, koji je prošle sezone bio potpuno potonuo te ispao iz reprezentacije, početkom ove sezone se preporodio.

Postigao je ključne golove za eliminacije sva tri Dinamova suparnika u kvalifikacijama za Ligu prvaka (Škupi, Ludogorec, Bodo), a u derbijima SuperSport HNL-a protiv Hajduka i Osijeka je asistirao i zabijao. Primjetno je dakle da Petković igra bolje otkako Dinamo vodi trener povratnik Ante Čačić, koji je na konferenciji za medije nakon velikog trijumfa nad Bodoom otkrio kako je preobrazio zvijezdu:

"Bruni sam rekao da mu desetka ne pristaje i da je on devetka te da ću svojim osobnim neuspjehom smatrati ako ne bude pozvan u reprezentaciju. To sam mu rekao na pripremama. Od kad sam ja u Dinamu, on radi jako dobro i svoju klasu će dokazati. A hoće li ga izbornik pozvati, to je njegova stvar."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.