Burić nakon nule u Parku mladeži: Pravi derbiji većinom završavaju ovako

Foto: Hina

SPLIT i Hajduk remizirali su u gradskom derbiju bez golova u posljednjoj utakmici 29. kola Prve HNL. Bio je to drugi njihov susret ove sezone u kojem nije bilo pogodaka.

"Neizvjesna utakmica. Pravi derbiji većinom završavaju ovako. Bilo je dosta prekršaja, duela, i kada podvučemo crtu možemo reći da je neodlučeno fer rezultat. Split se dobro suprotstavio i u defenzivi odigrao jako kvalitetno. Bilo je teško sprovesti neke stvari, namučili su nas i želim im sreću da ispune svoj cilj do kraja sezone", rekao je Burić.
 
Moramo biti protiv Dinama na željenom nivou
 
Trener Hajduka nije uspio slaviti nakon dvije pobjede zaredom.
 
"Korigiramo igru iz utakmice u utakmicu. Danas, dok smo se držali dogovora bili smo dobri. Moramo poraditi da izgleda to uvijek tako. Moramo brzo raditi i djelovati, da već u srijedu protiv Dinama budemo na željenom nivou. U svaku utakmicu uložit ćemo maksimum", obećava Burić.
 
Velez otvara napad, Tudor i Vlašić dobri
 
Burić je prokomentirao i pojedinačnu igru nekih svojih igrača na Parku mladeži.
 
"Julian Velazquez nije mogao igrati svih 90 minuta. Nastup Lorenca Šimića bio je jako dobar, ali rano je dobio žuti karton. Nicolas Velez zna otvoriti napad, osobno mi se sviđa. Dat će i gol, igrača ne možete suditi samo prema golovima. Fran Tudor je jako stabilan, kvalitetan, dok je Nikola Vlašić također bio dobar",
 
Žan Ojdanić udario je temelje Našeg Hajduka
 
Strateg je danas bio odjeven u crno...
 
"Žan Ojdanić udario je temelje Našeg Hajduka i bio začetnik nove generacije Torcide. Moramo i želimo mu odati počast Žanu Ojdaniću. Nek počiva u miru", zaključio je Burić, čija momčad drži treću poziciju na ljestvici, a za poraz u natjecanju ne zna u posljednjih pet kola.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.