BRLEK ZA DVA MILIJUNA U SERIE A Slaven Belupo dobiva 20 posto od transfera

Foto: Genoa

PETAR BRLEK napustio je Wislu Krakow i u novoj će sezoni igrati u talijanskoj Serie A. Mladi hrvatski reprezentativac postao je igrač poljskog kluba u veljači 2016., a Slaven Belupo od transfera je zaradio 400.000 eura.

Međutim, nakon sjajnih nastupa, uz 11 golova u 48 utakmica, 23-godišnji veznjak završio je u Genoi. Klub iz Ligurije platio je Wisli dva milijuna eura za hrvatskog nogometaša koji je već prošao liječničke preglede te ga čeka potpisivanje ugovora s klubom koji je u povijesti devet puta bio prvak Italije.  

"Zahvaljujem se Wisli, ali vrijeme je za nove izazove. Sretan sam što ću igrati za klub kao što je Genoa", rekao je Brlek koji je već odradio trening s novim suigračima. 

Tako će Brlek nakon svega 18 mjeseci promijeniti klub, a posebno ga je pratio hrvatski trener na klupi Genoe, Ivan Jurić. Upravo zahvaljujući njemu cijeli transfer je i realiziran. 

Također, Slaven Belupo, za koji je veznjak odigrao 114 utakmice i zabio četiri gola u Prvoj HNL, zaradit će od njegovog transfera na Apenine 20 do 30 posto. Ako to bude 20 posto, klub iz Koprivnice bit će bogatiji za tri milijuna kuna, odnosno 400.000 eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.