Boto: Doveli smo napadača koji je potpuno različit od Miereza

Foto: NK Osijek

OSIJEK je predstavio novog napadača Ladislava Almasija, 24-godišnjeg Slovaka koji je dosad igrao za češki klub Banik Ostravu. Almasi je visok 196 centimetara i igra na poziciji centarfora. U Osijek stiže na posudbu do kraja lipnja s opcijom otkupa. U slučaju otkupa ugovora, u Osijeku bi ostao još dvije godine. Doveo ga je Jose Boto, novi sportski direktor Osijeka.

"Doveli smo napadača koji je totalno drukčiji od Miereza. Pričao sam sa Zoranom (Zekićem op.a.) i rekao je da nam takav profil igrača nedostaje, a dogovor je bio da ne potrošimo puno novaca. Bilo bi super imati ga dvije godine kod nas jer nam treba još jedan napadač.

I to ne na način da ga dovodimo kao alternaciju za Miereza jer njih dvojica nisu istoga stila i načina igre. Stoga mislim da će nam Ladislav biti itekako koristan u momčadi. Ovdje je na posudbi do kraja sezone, s mogućnosti otkupa i vjerujem u takav rasplet situacije. Ramon i on mogu upotpuniti jedan drugoga, a to do sada nismo imali, rekao je Boto.

Moli navijače za strpljenje

"Još jednom napominjem da vjerujemo dečkima koje imamo u kadru, tako da molim navijače da imaju strpljenja s našim mladim igračima. Oni naprosto moraju skupiti što više iskustva i minuta u nogama kako bi već do iduće sezone bili bolji i učinkovitiji na terenu.

Imam jako puno samopouzdanja kada je riječ o igračima koje smo doveli, iako sada prvenstveno tražim stabilnost momčadi. A veliki transferi, ako ih bude, bit će na ljeto. Sada trebamo stvoriti kvalitetu na koju možemo nešto, odnosno nekoga nadograditi", zaključio je sportski direktor Osijeka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.