HNL

Bonačić: Rekao sam svojim igračima da na Dinamo ne idu grubo zbog Cityja

Foto: PIXSELL

DINAMO je danas u HNL-u pobijedio Varaždin 1:0. na Maksimiru.

Nakon utakmice svoje dojmove iznio je trener Varaždina Luka Bonačić.

"Mi smo se počeli pomalo dizati, pokušali nešto napraviti iz kontri. Nismo uspjeli. Da nam je netko rekao prije utakmice da ćemo izgubiti samo s 0:1, ja bih rekao u redu, dobro je to. Znate, mi smo bantam kategorija, a ušli smo u ring Dinamu koji je teška. Normalno da nismo mogli ići otvorenom borbom, čestitam Dinamu i da u srijedu ponovi ovaj rezultat protiv Manchestera Cityja", rekao je Bonačić koji je dodao:

"Mislim da je rezultat realan, skrenuo sam igračima pozornost na to da ne smije biti grubosti, s obzirom da Dinamo čeka vrlo važna utakmica protiv Manchester Cityja. Naravno, prepustili smo Dinamu inicijativu, a prvih pola sata bilo je previše respekta. Dinamo je u početku mogao zabiti, ali nama je briljirao vratar."

Bjelica je rekao:

"Mislim da smo odigrali dobro u jednoj teškoj kulisi, u teškoj situaciji s obzirom na ovu utakmicu koja nas čeka u srijedu i koja je praktički i nama i vama i navijačima u glavi cijelo vrijeme. Odradili smo utakmicu vrlo kvalitetno, profesionalno i ozbiljno i jako sam ponosan na ono što su igrači pokazali. Nedostajalo nam je efikasnosti, nešto smo mi promašili, nešto je obranio njihov vratar kojem ovom prilikom želim i čestitati. Isto tako, čestitam i Varaždinu na kvalitetnoj utakmici, dobro su se branili, čekali su prilike iz kontri i oni su ih sad u Maksimiru imali više nego neke momčadi koje se bore za naslov prvaka."

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.