NBA

Boban u Dallasu zapjevao Šabana i Srbe iz Teksasa bacio u delirij

Screenshot

BOBAN MARJANOVIĆ, dobroćudni i simpatični gorostas od 2,24 metra i 132 kilograma, prije pet godina došao je u NBA i od tada promijenio jednako toliko klubova te u svakom bio miljenik navijača i dobri duh momčadi. Tako je i u Dallasu, u kojem je Boban od ovog ljeta.

Marjanovića je publika na utakmici protiv Sacramenta zvala u pomoć tijekom utakmice, u situaciji kada samo Bobi može spasiti. Lopta je zapela visoko na konstrukciji koša, a onda je uz dozivanje s tribina doletjela maskota Marjanović i uz pomoć metle skinula loptu i omogućila da se nastavi meč. Naravno, za ovo je dobio ovacije American Airlines Centera:

Međutim, to nije ništa s obzirom na to kako je Marjanović publiku oduševio drugim svojim performansom. Na ovoj utakmici bilo je dosta Srba jer u Dallasu, za koji igraju Marjanović i Luka Dončić, po ocu Srbin, gostovali su Sacramento Kingsi, kojima je generalni menadžer Vlade Divac, a igrači Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica.

Naravno da je Srbe okupljene ovom prilikom zabavio Marjanović. Nakon utakmice se presvukao, došao ispred njih s mikrofonom i na opće oduševljenje otpjevao klasik Šabana Šaulića "S namerom dođoh u veliki grad":

Usporedite Bobanovu izvedbu ovog evergreena s onom velikog Šabana:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.