LIGE PETICE

"Boban spašava Milan sastankom na glavnom kolodvoru"

Foto: Gulliver / Getty Images

TALIJANSKI mediji bruje o najnovijem pokušaju u jesenskoj ofenzivi Zvonimira Bobana da u zimskom prijelaznom roku spasi Milanovu sezonu.

Kao što smo već pisali, 13 bodova u 12 kola i 14. mjesto Serie A tjeraju autore novog Milana na radikalan zaokret strategije stvaranja momčadi. Odustalo se od proklamiranog građenja ekipe na duge staze dovođenjem mladih i perspektivnih igrača. 

Umjesto toga Zvonimir Boban i Paolo Maldini od Elliotta, američkog investicijskog fonda koji je preuzeo palog velikana talijanskog i svjetskog nogometa, tražili su i dobili dopuštenje da momčad osnaže iskusnim igračima s pobjedničkim mentalitetom, nasušno potrebnim ekipi koja je od početka sezone izgubila više od pola utakmica. Zato su otpisali mladost te se okrenuli Zlatanu Ibrahimoviću (38), Luki Modriću (34) i Nemanji Matiću (31). 

Boban otvara još jednu frontu. Više talijanskih medija navodi da se "u vrijeme ručka u hotelu na milanskom glavnom kolodvoru našao s Jorgeom Mendesom". 

Jedan od najmoćnijih menadžera u nogometnom svijetu, nazivan i "superagent", i njegova agencija Gestifute između ostalih zastupaju Josea Mourinha, Cristiana Ronalda, Bernardu Silva, Angela Di Mariju, Rubena Diasa, Rubena Nevesa i Jamesa Rodrigueza.

La Gazzetta dello Sport ističe kako su zadnja tri igrača još od ljeta zanimljiva Milanu. Dias je stoper Benfice, Neves defenzivni vezni Wolverhamptona, a James ofenzivac Reala. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.