Transferi

Bjelica dovodi bivšeg dinamovca, mladog reprezentativca i dva HNL-ovca?

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U OSIJEKU se slaže ekipa za iduću sezonu koja će ponovo pokušati parirati Dinamu i napasti naslov prvaka Hrvatske.

"Sigurno ćemo angažirati tri-četiri nova igrača, a svi oni bi nam se trebali priključiti do 14. lipnja. Nakon toga eventualni novi dolasci isključivo će ovisiti o tome hoće li nas tko od prvotimaca napustiti. Bit ćemo spremni reagirati ako netko ode i tu poziciju popuniti novim igračem", rekao je Bjelica ranije.

Već su dogovoreni dolasci Istrinog Šime Gržana i krilnog napadača iz BiH Amera Hiroša, a spominju se i još neka imena. Glas Slavonije piše da je Bjeličina želja Poljak Damian Kadzior, kojeg je upoznao upravo u Poljskoj i kojeg je doveo u Dinamo 2018. godine. Kadzior je 2020. prodan u Eibar gdje se nije snašao te je trenutno na posudbi u turskom Alanyasporu. Kako je Eibar ispao u drugu ligu, moguće je da im Kadzior neće trebati, ali ima još dvije godine ugovora, tako da je za Osijek možda realnija opcija posudba.

Osim Kadziora, Glas Slavonije navodi da se Osijek zanima i za mladog hrvatskog reprezentativca Kristijana Bistrovića, kojega bi također pokušao dovesti na posudbu iz moskovskog CSKA. Spominju se i veznjak Slaven Belupa Nemanja Glavčić te Varaždinov Jorge Obregon, no čini se da je barem za Kolumbijca realniji odlazak u inozemstvo.

U Osijek se s posudbe iz Puškaš Akademije vratio i napadač Antonio Mance te bi on trebao ostati kao zamjena za Ivana Santinija kojemu istječe ugovor i koji planira otići. Ugovor istječe i Ukrajincu Dmitru Lopi te će on sigurno napustiti Osijek, a za njim će najvjerojatnije i Adam Gyurcso. Brazilac Guti dobit će novi ugovor.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.