Bizarni Južnoameri: Ubojica sove ponovo napada, Argentinci slave gol rođendanskom svjećicom

LUIS MORENO, panamski igrač kolumbijskog Deportivo Pereire, koji se "proslavio" cipelarenjem sove, pronašao je novu žrtvu - suparničkog nogometaša.

Početkom ožujka, tijekom utakmice protiv Barranquillija, Moreno je usmrtio maskotu protivničkoga kluba udarcem noge u tijelo nesretne životinje slomljenoga krila. Ista je, ustvrdio je veterinar, umrla od šoka.

Udaranje nemoćnih očito je Morenova specijalnost, pa je tako u nedjeljnoj utakmici protiv Deportivo Calija nogom po rebrima "opleo" suparničkog nogometaša dok je ovaj ležao na travnjaku. Jasno, pokazan mu je put pod tuševe. Inače, Cali je slavio 2:1.


Puno ljepša (ali i dalje nesvakidašnja) južnoamerička nogometna priča dolazi iz Argentine: Santiago Silva, napadač Velez Sarsfielda, gol je proslavio u krugu suigrača s upaljenom svjećicom u rukama, koja je bila rođendanska čestitka suigraču Augustu Fernandezu.

Gol je Silva postigao u sedmoj minuti lijepim dalekometnim udarcem u mrežu Newell's Old Boysa. Utakmica 9. kola argentinske Clausure završila je 2:0 pobjedom domaćina koji na drugome mjestu ima bod manje, ali i utakmicu manje od vodećeg River Plate.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.