Bivši igrač PSG-u predložio Hrvata: Zar ne možete dovesti takvog igrača?

Foto: Profimedia, Screenshot: YouTube

BIVŠI igrač PSG-a i nekadašnji francuski reprezentativac Jerome Rothen (45) komentirao je transfer-politiku pariškog kluba. Umirovljeni veznjak je u razgovoru za RMC naveo niz igrača koje bi PSG mogao dovesti. Na njegovu popisu nalazi se i hrvatski reprezentativac i član Rennesa Lovro Majer (25).

"U Toulouseu imate Branca van den Boomena. Ne bi bilo ludilo dovesti ga. Tu su i Ludovic Blas iz Nantesa. Ne izmišljam toplu vodu ako istaknem Jonathana Davida iz Lillea. Ima puno kvaliteta i bilo bi ga zanimljivo dovesti kako bi Kylian Mbappe uz sebe imao pravog golgetera. Možemo razgovarati i o Khephrenu Thuramu iz Nice", rekao je Rothen.

Majera se već povezivalo s PSG-om

"Manje poznati potencijalni igrači su Kevin Bourigeaud i Lovro Majer iz Rennesa, Lois Openda i Seko Fofana iz Lensa ili Caio Henrique, Axel Disasi, Breel Embolo, Youssouf Fofana iz Monaca... Zar ne možete dovesti takve igrače? Stranim igračima koji dolaze u PSG nije predstavljena povijest kluba. Francuskog nogometaša neće previše platiti", dodao je.

Majer je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača francuskog prvenstva. Međutim, forma mu je pala u aktualnoj natjecateljskoj godini tijekom koje je upisao 34 nastupa, a postigao dva i asistirao za četiri pogotka. U prijašnjim prijelaznim rokovima povezivalo ga se s dolaskom u PSG. Ugovor s Rennesom vrijedi mu do ljeta 2027. godine. Prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.