Bivši igrač Hajduka produžio ugovor. "Sad moram gazdu zvat da mi ipak ostavi stan"

Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

BIVŠI IGRAČ Hajduka i bivši U-21 reprezentativac Hrvatske Tomislav Kiš (30) potpisao je novi ugovor s bosanskohercegovačkim viceprvakom Zrinjskim. Kiš je u Zrinjski došao u siječnju prošle godine te je do sada upisao 60 nastupa za klub iz Mostara, zabio 18 golova i tome dodao 16 asistencija. Ugovor je potpisao do ljeta 2026. godine.

Kiš je svoju seniorsku započeo u Hajduku 2012. godine, gdje je u 46 utakmica postigao 11 golova. Od 2014. godine često je mijenjao klubove, a Zrinjski mu je 12. klub u karijeri. Nakon Hajduka igrao je za Dugopolje i Goricu, Zavrč u Sloveniji, belgijske klubove Kortrijk i Cercle Brugge, Šahtjor Soligorsk u Bjelorusiji, zatim Žalgiris u Litvi i Seongnam u Južnoj Koreji. Prije nego što je došao u Zrinjski, posljednji klub za koji je igrao bio je mađarski Mezokovesd.

Zrinjski oduševio originalnom objavom

Proteklih tjedana se puno špekuliralo da će Kiš napustiti klub na kraju sezone, a u pojedinim medijima se to i definitivno tvrdilo. Zrinjski je stoga odlučio objaviti njegov ostanak na originalan način pomalo se izrugujući medijskim špekulacijama. U videu koji su objavili na društvenim mrežama Kiš čita naslove iz "medija" po kojima odlazi iz kluba, a potom ulazi u prostoriju gdje potpisuje novi ugovor.

"Pa ovo je novi ugovor. Zar nisu mediji rekli da odlazim? Kako to? Sad moram gazdu zvat da mi ipak ostavi stan", govori Kiš dok u pozadini svira pjesma Kako to hrvatskog repera Vojka V. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.