Bivši Dinamov Bosanac: "Naldo mi je rekao da će mi polomiti noge"

Foto: EPA-EFE

SAID HUSEJINOVIĆ bio je igrač u kojeg se bosanski nogomet kleo. Već po punoljetnosti otisnuo se u njemački Werder Bremen, bilo ga je u Dinamu od 2013. do 2016., a danas je igrač tuzlanske Slobode, u svojoj 30. godini.

U razgovoru za SportSport.ba veznjak se prisjetio svojih početaka u njemačkom prvoligašu. Na treningu je provukao loptu kroz noge Naldu, zvijezdi iz Brazila.

"Igrali smo na skraćenom terenu i trener ti baci u sredinu loptu pa tko prije stigne. Naldu se pogodilo da dva-tri puta igra sa mnom. Izlomio sam ga fintama, a onda je on meni rekao da ako to još jednom napravim, slomit će mi nogu. Srećom, to se nije dogodilo. Imao sam dobar od s njim, ali i Diegom."

U Werderu je igrao i s Mesutom Özilom.

"Čuli smo se nedavno. Mi smo bili cimeri dvije godine. S Juricom Vranješom se čujem i danas. Tim Wiese me stalno pozdravlja preko prijatelja."

Upitan je o razlikama između derbija Dinama i Hajduka, odnosno Sarajeva i Željezničara.

"Igrao sam derbi protiv Hajduka, ali u Dinamu nije bilo navijača pa smo igrali pred skoro praznim Maksimirom. Na Poljudu je bila nevjerojatna atmosfera. Ipak mi je bolje igrati Željo - Sarajevo i po meni su ti derbiji draži od onih u HNL-u."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.