"Biti ili umrijeti za Cro Copa!"

"MOŽE li Cro Cop vratiti vrijeme?", "Je li ovo posljednja Filipovićeva borba?", "Biti ili umrijeti za Cro Copa!", "Filipović traži još jednu priliku za UFC slavu" - samo su neki od naslova koje su dan prije Cro Copovog drugog "debija" u UFC-ovom oktogonu raspalili svjetski mediji. Dojam je da je borba Filipović - Al Turk zasjenila čak i borbu večeri Silva - Franklin. To je ujedno i dokaz koliko je zapravo svijet s nestrpljenjem čekao povratak hrvatskog borca u pravu konkurenciju.

Kada su u pitanju analize, svi se slažu da je Cro Cop veliki favoriti i da bi sve osim pobjede protiv Britanca bilo veliko iznenađenje. Al Turk je proglašen autsajderom koji je odlična povratna karta u vrh. Ipak, nitko ne bježi od činjenice da bi poraz, pa čak i mršava pobjeda, bili katastrofalna za Filipovića. Treću priliku od Whitea sigurno ne bi dobio, a vjerojatno niti sam ne bi imao motiva za još jedan povratak.

Službeno vaganje je na rasporedu u 17 sati, kada će se održati i press konferencija. Prema prvim fotografijama koje su osvanule na UFC-ovim stranicama Filipović sa nabačenih 106 kilograma izgleda izuzetno moćno.

M.P.
Foto: Screenshot

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.