Biliću senzacionalni novogodišnji dar: "Čovjek-pola momčadi" oporavio se mjesec dana ranije

Foto: Guliver Image/Getty Images

DIMITRIJA PAYETA (28) West Ham je prošlog ljeta platio 15 milijuna eura, ali francuski ofenzivni veznjak, koji je u Olympiqueu potvrdio titulu "Kralja asistencija", ubrzo po dolasku u istočni London pokazao je opravdanost visoke odštete.

Jer odmah se nametnuo kao ključni igrač Hammersa, najbolji strijelac i dodavač (5 golova i 3 asistencije), ali vodeći kreativac momčadi, pokretač akcija i egzekutor.
 
Njegovom teškom ozljedom gležnja, koju je dobio tijekom utakmice s Evertonom (1:1) 7. studenog, West Ham je ostao bez čovjeka koji je razigravao, namještao i zabijao, što se itekako osjetilo u idućih sedam utakmica, u kojima je ostvario tek jednu pobjedu.

Očekivalo se da će Payetov oporavak trajati tri mjeseca, ali on se senzacionalno vraća već sutra (13.45 sati) protiv Liverpoola na Upton Parku u 20. kolu Premier League, točnije čak mjesec dana prije predviđanja.
 
Slaven Bilić nije mogao dobiti ljepši novogodišnji poklon od ovog, jer ozljede ključnih veznjaka i napadača, Payeta prije svih, prilično su usporile momčad nakon sjajnog starta i označile niz od dva mjeseca bez pobjede, prekinut tek prije par dana protiv Southamptona, pa se navijači Hammersa s oporavljenikom u momčadi nadaju povratku u formu i rezultate u kojima su uživali do početka studenog.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.